Kategóriák

Information

Gyártók

Új termékek

Partnereink

Szállítási információk

Házhozszállítással történő rendelés esetén, kérjük átvételkor ellenőrizze tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni központunkba. Kérjük észrevételeiről tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk.

Szállítás utánvéttel Budapest területén

Az árut a megrendelést követően, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül kiszállítjuk. A kiszállítás szerződött futárszolgálatunkkal történik. A szállítás esetén, amennyiben a megrendelés értéke eléri a bruttó 100.000 Ft-ot a kiszállítás díjtalan (ez alatti megrendelések esetén a házhozszállítás díja bruttó 3000 Ft). A szállítás munkanapokon 8-20 óra közötti intervallumban történik, előzetes egyeztetés alapján.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen rögzítésre kerül. Az ebből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük tisztelt vásárlóinkat, hogy a csomag tartalmát még a futár jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

Szállítás utánvéttel Magyarország területén

Az árut a megrendelést követően, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül futárszolgálattal elküldjük. Az utánvétes kiszállítás költségéről ügyfélszolgálatunk tájékoztatást ad. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást. Ez esetben a minden újabb kiszállítás többlet költséget jelent. A csomagot a futárszolgálat munkanapokon 8-16 óra között szállítja.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Az esetleges emeletre történő feljuttatást, beüzemelést a szolgáltatás nem tartalmazza. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen rögzítésre kerül. Az ebből fakadó kellemetlenség elkerülése végett kérjük, hogy a csomag tartalmát még a futár jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!

A nettó 100 000,- forint vásárlási értéket nem meghaladó rendelések esetében a nettó szállítási díjak az alábbiak szerint alakulnak:

3 kg-ig:             1600 Ft

3-5 kg               2100 Ft

5-10 kg             2650 Ft

10-15 kg           3300 Ft

15-20 kg           4350 Ft

20 kg felett        5000 Ft

Utánvétellel történő fizetés esetén ezen felül utánvételi nettó díj is felszámolásra kerül:

50000 Ft-ig                 750 Ft

50000-100000 Ft        1200 Ft

100000-300000 Ft      1950 Ft

300000-500000 Ft      3500 Ft

Csomagolás

Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.

Átvétel szaküzleteinkben
Megrendelést követően, kollegáinkkal egyeztetett időpontban a termék(ek) átvehető(ek) szaküzletünkben.