Kategóriák

Information

Gyártók

Partnereink

Vásárlási információ

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai
A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett nettó és bruttó ár, a feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget. Több termékcsoportból történő egyidejű vásárlás esetén az egyes termékcsoportokba tartozó árukra vonatkozó szállítási és fizetési feltételek eltérhetnek egymástól.

Az online megrendelést csak akkor tekintjük élő szerződésnek, ha a telefonos,vagy írásos egyeztetést követően is mindkét fél megerősíti a rendelési és visszaigazolási szándékát. Ez a megrendelés után történik, és nem vonatkozik az automatikus válaszlevélre,mely csak arra hivatott, hogy visszajelzést küldjön önnek.

A garancia
A garancia időtartama - amennyiben a terméken nincs másként feltüntetve - általában 1 év. Egyes esetekben ,gyártótól függően kiterjeszthetők. A garanciális feltételek a gyártók, vagy a forgalmazó által megjelölt garanciális időn belül, csak a márkaszervizekben, vagy üzletünkben érvényesíthetőek.
Hiba esetén vásárlástól számított 3 munkanapon belül a terméket cseréljük. A csere feltétele, hogy a termék fizikailag nem sérült, karcmentes, valamint eredeti a csomagolás és a csomag tartalma hiánytalan. Amennyiben nem egyértelmű a hiba megítélése, az illetékes szervizben kell bevizsgáltatni a készüléket.

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei
Amennyiben a termék házhozszállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt a következő módon teheti meg:
A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. Az FIX Kft. kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia. A vásárló kérésére, kollégáink készséggel gondoskodnak a visszaszállítás bonyolításáról, ügyfelünk ilyen irányú igényét ügyfélszolgálatunkon jelezhetik.

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a FIX Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.

Fizetési lehetőségek
Fizetés készpénzzel, előutalással történhet személyesen illetve a weboldalon feltüntetett bankszámlaszámra.